Få 50% rabatt på et valgfritt nettbutikkabonnement i 12 måneder

 


Ettersom vi vet at dagens situasjon kan by på noen ekstra utfordringer for de som driver for seg selv, ønsker vi å tilby alle nye kunder 50% rabatt på et valgfritt nettbutikkabonnement i 12 måneder.

 

Betingelser: 

Bestill valgfritt nettbutikkabonnement med 50% rabatt

Eller ring oss på telefon: +47 31 90 02 27

 

Cathrine, e-handelsspesialist

Diana, e-handelsspesialist


Fordeler med SmartWeb 

Flotte, gratis design ⭐

I SmartWeb har du mulighet til å velge mellom over 20 flotte, gratis design, som skal selge produktene dine. Du behøver ikke være programmerer for å få en fin nettbutikk. Designet ditt installeres med et klikk. Enkelt, ikke sant? 

Gratis support 📞

Du har alltid gratis support hos SmartWeb. Vi sitter klare til å hjelpe deg på telefon og mail fra kl 07-19 på alle hverdager. Vi har også et hjelpeunivers og en blogg, hvor du kan finne artikler om blant annet markedsføring.  

B2B nettbutikk 🤝

Med en SmartWeb nettbutikk kan du selge til forbrukere og bedriftskunder i samme løsning. Krev at kunden skal logge inn for å handle, lag b2b kundegrupper og spesialrabatter til bedriftskunder. 

+50 apper og integrasjoner 🚀

Med en SmartWeb nettbutikk får du adgang til over 50 apper og integrasjoner, så du kan optimere butikken din og få den integrert med de mest populære systemene til frakt, betaling, regnskap, logistikk, markedsføring, osv. Mange av appene våre er gratis. 

 

Bestill valgfritt nettbutikkabonnement med 50% rabatt

 

Eller ring oss på telefon: +47 31 90 02 27

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!