Betaling på nett

Ta imot betaling enkelt, sikkert og profesjonelt

Lynrask tilgang til betaling på nett

Vi vet akkurat hvilke betalingsmuligheter norske nettbutikker foretrekker og har derfor gjort alt klart for deg.

Les mer om betaling på nett

 

Alt-i-ett-betalingsløsning

Få en fullverdig betalingsløsning med vår integrasjon til Bambora Checkout. Vi guider deg gjennom hele prosessen og sørger for at du kan motta både kort, VIPPS og- fakturabetaling i løpet av kort tid. Send oss en søknad via administrasjonen eller kontakt oss direkte – så tar vi det derfra. 

Les mer om alt-i-ett-løsningen her.

 

Enkel integrasjon med Klarna fakturabetaling og avbetaling

Vi har sørget for at det skal være enkelt for deg å bruke Klarna i SmartWeb.

Med Klarna faktura betaler kundene dine etter at varen er levert. Dermed føler kundene seg alltid trygge når de handler.

Klarna avbetaling er en fleksibel betalingsløsning som gir kundene dine muligheten til å kjøpe mer.

Les mer om Klarna-integrasjonen

 

EHF faktura 

EHF er et fakturaformat som stort sett brukes av statlige, kommunale og private bedrifter for mottakelse av faktura. EHF-faktura er en elektronisk faktura som sendes direkte fra avsenders økonomisystem til mottakerens økonomissystem og dermed sikrer at fakturaen kommer trygt frem. Ved utsendelse av faktura til denne typen bedrifter, krever det at mottakeren typisk oppgir et referansenummer ved betaling i tillegg til at du som nettbutikkeier skal bruke et økonomisystem som støtter dette. Gjennom integrasjon til et økonomisystem vil ordrene dine automatisk overføres hvor det deretter vil bli mulig å opprette fakturaer i EHF-format.

 

Våre tilgjengelige regnskapsintegrasjoner finner du under Integrasjoner og apps.

Hvis økonomiprogrammet du bruker ikke er oppført, kan dette lages ved å benytte vårt åpne API.

 

 

 

 

VIPPS

Vil du tilby VIPPS som betalingsmetode - ikke noe problem! Vi har gjort det enkelt for deg, og alt du trenger er en avtale med Bambora Checkout.

Les mer om  VIPPS

 

PayPal er standard

Den globale betalingsmetoden PayPal er integrert med SmartWeb noe som betyr at du kan motta kortbetaling på nettbutikken din allerede fra første dag! Alt du trenger å gjøre er å opprette en forretningskonto hos PayPal - og du er i gang! 

Les mer om PayPal-integrasjonen


Valg av innløser

For å kunne motta kortbetalinger i nettbutikken din trenger du en avtale med innløser fx Bambora, Clearhaus, Nets eller Swedbank. Les vår guide om valg av innløsere >>

 

Faktura

De færreste nettbutikksystemer klarer å håndtere en god gammeldags faktura, men det kan vi! Ønsker å tilby faktura som betalingsmetode, kommer dette som standard (og kostnadsfritt) i alle pakkene våre.

 

Alle de nødvendige integrasjonene

Vi har mange års erfaring med betalingssystemer på det norske markedet, og har derfor inngått et samarbeid med alle de viktige spillerne.

Se alle integrasjonene opp mot betalingssystemer

 

 

Opprett nettbutikken din i dag

 

  

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!