Blogg

Blogg

TERRARIUM - Et trendy og moderne design

opprettet den under Trender og inspirasjon, Nyheter i SmartWeb | Antall Avlesninger: 5492

TERRARIUM - Et trendy og moderne design

Om designet


Vi har nettopp utgitt et nytt design, Terrarium, som finnes i tre forskjellige varianter: Terrarium, Blooming Tea og Contrast. Det nye designet er skapt på grunnlag av de nyeste trendene innen utforming av nettbutikker og de tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder. I designet har vi fokusert mye på allsidighet, kundekonvertering og brukeropplevelsen.


Passer designet til din nettbutikk?


Designet passer til mange forskjellige typer butikker. Startups, mellomstore nettbutikker eller nettbutikker med få produkter. Tanken er at designet gir muligheten til å fremheve ideen bak nettbutikken og det man selger ved å fokusere på produktene, og dermed skape verdi for din virksomhet. For større nettbutikker kan designet være et godt utgangspunkt for å bygge opp sin egen, personlig tilpassede nettbutikk.

Som tidligere nevnt finnes Terrarium i 3 forskjellige temaer du kan velge mellom. Hvert tema er optimalisert i forhold til ulike forretningsmål, men du kan selvsagt eksperimentere med de ulike teamene for å få den løsningen du synes er mest optimal for deg.

Terrarium:

Terrarium er basistemaet, og det bruker en kombinasjon av flotte bilder og handlingsutløsende områder for å fange kundenes oppmerksomhet.

Utforsk Terrarium

Blooming Tea:

Blooming Tea er perfekt til startups eller butikker med få produkter, ettersom man kan fremheve det enkelte produktet ved å bruke elementer av historiefortelling i produktbeskrivelsene, blogginnlegg eller sosiale medier. 

Utforsk Blooming Tea

Contrast:

Temaet Contrast er ideelt hvis du vil prøve å lage et statement med nettbutikken din. Kontraster, knallfarger og store overskrifter bidrar til å gi designet et unikt utseende. Du kan bruke knallfargene og overskriftene på utvalgte elementer for å fange kundenes oppmerksomhet.

Utforsk Contrast

 


Hva er nytt?


Terrarium inneholder noen av våre kunders favorittfunksjoner, men vi har også lagt til nye funksjoner, som vi har utviklet på bakgrunn av de tilbakemeldingene vi har fått fra kundene våre og ut fra regler for beste praksis. Dessuten var det viktig for oss å sørge for at det finnes massevis av muligheter for å kunne tilpasse designet, samtidig som det ser så enkelt ut som mulig.

I designet er det inkludert en forsideslider med mulighet for å tilføye overskrift og en handlingsknapp, som vil være det første kundene dine ser når de besøker nettbutikken din. Det gir deg muligheten til å skrive en fengende tekst som for eksempel forteller om nettbutikkens verdier eller gode tilbud.

 

Hovedkategori-elementet vil hjelpe kundene dine å få et godt overblikk over hva du selger. En liste over hovedkategoriene kan også finnes i navigasjonsmenyen dersom kundene dine skulle forlate forsiden.

 

Produktlisten kan vises i en tradisjonell «rekkeutforming» eller i en moderne utforming med færre detaljer, hvor kunden må aktivt klikke på produktet for å lese mer. Denne layouten er visuelt en svært behagelig måte å se produkter på. Du kan også velge om du vil tilby ytterligere informasjon om utformingen når kunden holder muspekeren over produktet.

Vi har også tilføyd en «full bredde»-seksjon som du kan bruke til å vise forskjellig innhold, for eksempel unike salgsargumenter eller et skjema for bestilling av nyhetsbrev, som vil vises nederst på alle sider. Velg din foretrukne sosiale mediefeed og vis den på forsiden din.

Eksempel med visning av Instagramprofil i nettbutikken:

 

Eksempel på unike salgsargumenter:

 

Eksempel med visning av Pinterest i nettbutikken:

 

De to seneste blogginnleggene vil bli vist på forsiden. Dette kan hjelpe nettbutikken din å rangere høyere i søkemotorene og selge produktene dine mer effektivt. Du kan bruke seksjonen i footeren til å sette inn personlig innhold, for eksempel anmeldelser, sertifiseringer, for eksempel e-merket, eller hva du måtte ønske.

 

 

 


Designets sterke sider


Terrarium er et helt gratis design som kommer med en rekke nye funksjoner som du kan bruke og tilpasse som du ønsker. Fang kundenes oppmerksomhet, kommuniser effektivt og maksimer konverteringer med dette nye designet ved å bruke bilder i høy kvalitet og interessant, handlingsutløsende innhold.

 
Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!