Blogg

Blogg

Få unik innsikt i hva SmartWebs utviklere nørder med!

opprettet den under Nyheter i SmartWeb | Antall Avlesninger: 4532

Få unik innsikt i hva SmartWebs utviklere nørder med!

Kunne du tenke deg å ta en titt inn i SmartWebs maskineri og lære hvordan SmartWebs utviklere arbeider? SmartWebs utviklere har startet sitt eget bloggunivers, hvor de åpner opp og lar alle interesserte få et innblikk i hvilke tekniske utfordringer og overveielser de jobber med i hverdagen.

 

Besøk SmartWebs Tech-blogg

 

Tech-blogg a la SmartWeb

Premisset for SmartWebs Tech-blogg er at innleggene skal være tekniske og skrevet av utviklingsavdelingen. Det er allerede tre blogginnlegg tilgjengelige på bloggen, hvor det ene innlegget handler om hvordan SmartWeb bruker arbeidsmetoden «Continuous Delivery» i sitt utviklingsarbeid. Kort fortalt handler «Continuous Delivery» om å produsere programvare i en kortere syklus som sikter mot å skape, teste og lansere programvare raskere og oftere. Les mye mer i selve blogginnlegget.

 

I øyehøyde med tekniske kunder

Med Tech-bloggen ønsker vi å gi kunder, samarbeidspartnere og teknisk interesserte et åpent innblikk i utviklingsavdelingen vår – for derved å gi dere en bedre forståelse av hvordan og hvorfor utviklerne arbeider som de gjør:

 

«Tech-bloggen er en måte å være transparent på og i øyehøyde med mer tekniske kunder og samarbeidspartnere som SmartWeb er i berøring med. I tillegg ønsker vi også å gi kunnskap tilbake til programvareutviklere som sitter med noen av de samme utfordringene som oss», sier Rasmus Graversen, direktør og CTO hos SmartWeb.

 

Han fortsetter: «Som en Tech-virksomhet, bruker vi mye av kunnskapen som deles på nettet, f.eks. via bloggartikler. SmartWebs Tech-blogg er en måte å gi noe tilbake på. Så håpet vårt er at noen der ute kan bruke noe av den kunnskapen vi har fått inn».

 

Utvikler kom på ideen

Ideen til SmartWebs Tech-blogg oppstod hos utvikleren Daniel Fly Nygaard, som selv har fått mye kunnskap via utenlandske Tech-blogger – og som syntes at SmartWeb burde ha noe tilsvarende:

 

«Jeg ser mange tech talks og leser en del tech-blogger. Jeg synes det er fantastisk at små og store virksomheter deler erfaringene sine. Det signaliserer at man er åpen som virksomhet. Det passer svært godt sammen med community-tankegangen: at vi deler kunnskap for å utvikle bedre produkter og skape awesome stuff», sier Daniel Fly Nygaard.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!