Blogg

Blogg

MammanMinogMeg.no: SmartWeb er rikt på funksjonalitet, lett og lære, og har rask og effektiv support

opprettet den under Starte opp nettbutikk, Trender og inspirasjon | Antall Avlesninger: 7926

MammanMinogMeg.no: SmartWeb er rikt på funksjonalitet, lett og lære, og har rask og effektiv support

Det tok mindre enn 10 timer for ekteparet Christina og Glenn Gleditsch-Reiersen å starte sin nettbutikk Mamman Min og Meg i SmartWeb! Ifølge ekteparet er SmartWeb intuitivt og har svært mange funksjoner og ferdige «plug and play»-løsninger som gjorde det enkelt å komme på nett med nettbutikken! Hør mer om Christina og Glenns erfaringer med å starte en nettbutikk i SmartWeb.

 

I april 2015 startet ekteparet Christina og Glenn Gleditsch-Reiersen nettbutikken Mammanminogmeg.no, som selger klær og utstyr til mor og barn. Det fokuseres på smarte, funksjonelle og praktiske produkter av god kvalitet for å gjøre hverdagen lettere for småbarnsforeldre. Sammen har ekteparet to barn – Alexander på tre år og Amalie på fem uker:

 

Jeg har alltid hatt ønske om å skape min egen arbeidsplass. Da Alexander ble født passet det bra å starte planleggingen av nettbutikken Mamman Min og Meg. Motivasjonen var å skape en god og meningsfylt arbeidsplass for oss selv og andre,” sier Christina Gleditsch-Reiersen.

 

Hardt arbeid lønner seg

Christina er utdannet prosjektleder og har jobbet siste 10 år innenfor 3. parts logistikk, og Glenn har lang erfaring innen IT og Logistikk. De gjorde seg mange vurderinger før de kastet seg ut i nettbutikk-eventyret:

 

Vi synes vi tilsammen hadde en god bakgrunn for å kunne lykkes, og hadde interesse og kunnskap for de produktene vi skulle selge. Det ble gjort mye research og forberedelser før vi tok det endelige valget”, sier Glenn Gleditsch-Reiersen.

 

 

Ekteparet har satset mye for å drive nettbutikk, og det har til tider vist seg å være hardt arbeid:

 

Det finnes ingen snarveier, man må gå 100% inn for oppgaven. Man må gi seg selv tid, og være nøjsom med pengene. Det er ingen 8-16 jobb. Til gjengjeld er det veldig tilfredsstillende å se at hardt arbeid lønner seg!”, sier Christina Gleditsch-Reiersen.

 

SmartWeb er lett og lære

I deres søken etter den riktige nettbutikkleverandøren så Christina og Glenn på mange forskjellige nettbutikkplattformer. De ønsket et system som var rikt på funksjonalitet til en fornuftig pris:

 

Smartweb hadde mange funksjoner som var viktige for oss, og hadde ferdige plug & play løsninger for betalinger og integrasjoner mot flere relevante eksterne systemer. Dette kombinert med en fornuftig pris gjorde at vi satset på Smartweb,” sier Glenn Gleditsch-Reiersen.

 

 

Ekteparet nevner at en stor fordel ved SmartWeb, er at systemet er brukervennlig og intuitivt. Faktisk tok det dem mindre enn 10 timer å starte opp nettbutikken i SmartWeb:

 

Det tok mindre enn 10 timer å få opp en enkel testversjon med noen få produkter og et standard design. Smartweb er bygget opp på en intuitiv måte med gode hjelpefunksjoner og mange opplæringsvideoer” sier Glenn Gleditsch-Reiersen og legger til:

 

Smartweb er rikt på funksjonalitet, lett og lære, og har rask og effektiv support. SmartWeb er en ekte ";OneStopShopping"; løsning for nettbutikker. Det finnes mange design å velge mellom i tillegg til at avanserte brukere kan ";programmere"; selv. Vi anbefaler SmartWeb til alle som har lyst til å starte nettbutikk uten å investere store summer i dyre konsulenter og spesialsydde IT løsninger,” sier han.

 

Vær tålmodig og tro på deg selv

Mammanminogmeg.no vokser raskt. Glenn og Christina ønsker å utvide med flere produkter, øke markedsandelen i Norge og på sikt vokse ut i Norden:

 

Vårt råd til andre som vil starte nettbutikk, er å velge produkter eller tjenester du interesserer deg for. Finn din egen stil som skiller seg ut fra konkurrentene. Vær tålmodig og tro på deg selv. Ikke forvent å bli milionær med det første. Hardt arbeid lønner seg på sikt”, sier Christina Gleditsch-Reiersen.

 

Her ses nettbutikken Mamman Min og Meg: 

 

 

Lyst til å prøve SmartWeb?

Prøv SmartWeb gratis


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!