Blogg

Blogg

Rangeres jeg høyere på Google med et open source-nettbutikksystem?

Opprettet den under Salg og markedsføring, Trender og inspirasjon | Antall Avlesninger: 4255

Rangeres jeg høyere på Google med et open source-nettbutikksystem?

 

Mange tror feilaktig at det er enklere å rangere høyere på Google med et open source-nettbutikksystem sammenlignet med en driftet nettbutikkløsning. Men dette stemmer ikke! 
 

I dag er stort sett alle nettbutikkplattformer bygget etter anvisninger fra søkemotorene. Det som er altavgjørende for om du havner på toppen av Google-resultatene, er det arbeidet du legger inn selv for å søkemotoroptimalisere nettbutikken din. 
 

Det er altså ikke enklere å rangere høyere på Google med et open source-nettbutikksystem kontra en driftet nettbutikkløsning. 
 

Det er svært mange ting som skal være oppfylt for å bli rangert høyt på Google. Nettbutikksystemet utgjør kun selve teknologien i dette henseende – og det er bare én av mange ting som skal være oppfylt. 
 

Nettbutikksystemet har selvfølgelig en betydning for hvordan du rangeres på Google, men med mindre nettbutikksystemet er svært foreldet og ikke lever opp til de SEO-kravene som eksisterer i dag, er det ikke selve nettbutikksystemet som gjør den store forskjellen i forhold til SEO. 

 

Egeninnsatsen din er altavgjørende

En av de viktigste tingene som spiller inn på om du rangeres høyt på Google, er det arbeidet du legger inn selv i søkemotoroptimaliseringen din. Det vil si måten du beskriver produktene dine på, tekstene på målsidene dine og måten du fyller ut title tags og META-beskrivelser på. 

Les mer om title tags og META-beskrivelser

 

Som utgangspunkt er det altså din egen innsats som avgjør om du rangeres høyt på Google eller ikke. Det er svært mange parametere som spiller inn når det gjelder søkemotoroptimalisering, så nettbutikkplattformen din er bare en liten del av dette. Det viktigste er altså den innsatsen du legger inn selv. 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!