Blogg

Blogg

Si hei til våres nye, mobilvennlige administrasjon!

Opprettet den under Nyheter i SmartWeb | Antall Avlesninger: 5127

Si hei til våres nye, mobilvennlige administrasjon!


Har du savnet å kunne bruke  SmartWeb administrasjonen på mobilen eller nettbrettet ditt? Drømmer du om en enklere administrasjon og en integrerte app store med +50 integrasjoner til nettbutikken din?  

 

Da kan du klappe i hendene dine og ta deg en liten jubel-dans! For nå lanserer vi første del av vår nye responsive administrasjon.   

 

Første del av den nye administrasjon er et  redesign  med:   

  • Nytt interface   
  • Nytt instrumentpanel med oppstarts guide, statistikkoverblikk mv.   
  • Nytt nyhetsmodul   
  • Sidetreet 
  • Medarbeider modul  
  • Innstillinger   
  • Ny App Store med +50 apper 

  

Vi redesigner administrasjonen skritt for skritt, og noe av det neste vi kaster oss over er menypunktene ordre og produkter. Dere kan glede dere!   

 


Bruk din SmartWeb nettbutikk mens du er på farten  

Det har lenge vært et ønske fra dere å kunne bruke SmartWeb administrasjonen fra mobil og nettbrett.   
  
Mange av dere har stemt på denne funksjonen inne på SmartWeb Ideas, hvor alle er velkomne til å komme med idéer til SmartWeb-plattformen.    
  
Og vi har lyttet til dere. For det gir veldig god mening å gjøre administrasjonen responsiv, så dere kan følge med i nettbutikken deres, hvor som helst og når som helst. Det gjør alt mye lettere og mere fleksibelt for dere.   
  
Og vi er selvfølgelig interessert i å gjøre det så enkelt som mulig for dere å drive nettbutikk. Derfor blir SmartWeb-plattformen nå responsiv!   

 


Mere intuitiv administrasjon  

Mye har skjedd siden vi lanserte nettbutikkplattform vår tilbake i 2005. Administrasjonen er løpende blitt moderniserte, men nå har den altså fått en stor forandring.   
  
Faktisk har vi lenge vært i gang med å modernisere plattformen vår. Vi har lagt inn en del innsats og hatt flere intervjuer og brukertester med noen av dere. Vi har nemlig været særdeles opptatt av å få så mange inputs og idéer med fra dere.   
  
For det er jo dere, som er mestre i SmartWeb-plattformen, da dere bruker den hver dag. Dere har altså vært en stor inspirasjonskilde for oss i designet av den nye administrasjonen. Det er gjennom undersøkelser av hvordan dere bruker administrasjonen, at vi har funnet ut av, hvilke funksjoner dere bruker aller mest, og har fremhevet de, så dere unngår unødvendige klikk.   
  
I den nye administrasjon vil dere oppleve et mere moderne layout, og dere skulle gjerne merke at vi har forsøkt å optimere brukeropplevelsen ved å flytte rundt på noen menypunkter.    

 


  
Rasmus Graversen, som er Chief Development Officer i SmartWeb, er superspendt på lanseringen av den nye administrasjonen, som er kulminasjonen på flere års hardt arbeide for utviklingsavdelingen:   
  

Jeg er veldig stolt over våres nye administrasjon, og det arbeide vi har lagt i det. Vi har laget en administrasjon, som bygger på en helt ny plattform, som gjør det mulig for oss å imøtekomme våre kunders krav til fremtiden. Vårt ønske er fortsatt å levere et enklere, mere simpelt og smidig system, hvor nettbutikk-eieres arbeidsgang er i fokus,” sier han.   

 

 

 Vi har redesignet brukergrensesnittet, menyen er blitt mere simpel, og generelt er administrasjonen blitt optimert til å understøtte søkning. Det vil si, at du kan søke på det du gjerne vil finne frem til, i administrasjonen. Om det er funksjonene “Gaveinnpakning” og “Opprett produkt”, eller hjelpelink eller et ordrenummer, så er det mulig i den nye administrasjonen.   

  
Nytt app-univers med +50 apper 

Vi har lagt masse krefter i å revurdere visningen av våre apper og integrasjoner. Vi har lenge gjerne ville gjøre det enkelt og mere tilgengelig for dere å finne og installere en app eller integrasjon.   
  
Derfor har vi laget et helt nyt app-univers til deg – vår helt egen app store, hvor det er over 50 apper og integrasjoner klar til bruk.   
  
Alle de integrasjonene, som før lå i menyen, er nå samlet i vår app store. Ved å inndele våre apper i forskjellige kategorier har vi gjort det enkelt for deg å få et overblikk over alle appene, som er tilgengelige for deg.   
  
Mange av appene våre kan du installere direkte via vår app store. Smart, ikke sant?  
  
Du har mulighet for å sortere appene etter nyeste, billigste og bestselgende. Vi vil løpende gi deg våre anbefalinger til nye apper, som kunne være relevante for deg. På den måten vil du alltid kunne holde din nettbutikk à jour med nyeste trends og tendenser innenfor e-handel ved å ha adgang til de nyeste appene.   

 


Ny, teknisk plattform  

Den nye administrasjon krevede en hel ny teknisk plattform. Vårt team av utviklere står bak den nye tekniske plattform, som er bygget på vår nye API.   
  
Den nye tekniske plattform gir dere en raskere administrasjon. Du skal altså ikke vente på, at den laster hver gang, du lager en endring i nettbutikken din. Det vil i den grad lette arbeidet med nettbutikken din.   
  
Nå kjører administrasjonen på den samme API som våre apper og integrasjoner benytter. Det vil si, at alt det vi kan i administrasjonen – det kan også dere i nettbutikken deres. Dette sikrer en bedre kvalitet.   


Hva er neste skritt?  

Vi har som sagt gitt administrasjonen et nytt layout, men du vil oppleve, at noen funksjoner ikke har fått den store forandring enda.   
  
Vi tar nemlig tingen litt om gangen. Det neste vi vil fokusere på er de store og viktige menypunktene ordre og produkter, som vi vil gi en ordentlig forandring.   
  
Akkurat nå er vi i gang med å forstå behovene deres i de to menypunktene. Det gjør vi ved å ha intervjuer med noen av dere, for å se hvordan dere bruker ordrer- og produktmodulen. Alt dette for å kunne optimere arbeidsgangen, så dere ikke sløser bort tiden på unødvendige klikk.   
  
Vi lover å holde dere oppdaterte med vårt videre arbeide med administrasjonen, og vi gleder os til å kunne lansere andre del av vår nye administrasjon.  


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!