Blogg

Blogg

Lansering av ny Design Manager

opprettet den under Nyheter i SmartWeb | Antall Avlesninger: 5679

Lansering av ny Design Manager
Etter mange måneders arbeid med vår nye Design Manager er vi endelig klare til å lansere. Vi har brukt utrolig mange ressurser på å oppdatere Design mulighetene i SmartWeb, så kundene våre fort og enkelt kan lage flotte og brukervennlige nettbutikker, som også er responsive.

Les mer om hvorfor vi har utviklet en ny Design Manager og få et overblikk over hva den kan her: Ny Design Manager
 
 

Vi lanserer den nye Design Manager i 2 faser. I første omgang blir den tilgjengelig for nye kunder, og i den andre omgangen blir den tilgjengelig for eksisterende kunder. 

Nye kunder

Årsaken til den delte lanseringen er at den dialogen det kreves for eksisterende kunder opp mot nye kunder er veldig forskjellige. Nye kunder som skal bygge en nettbutikk fra bunnen skal ikke ta hensyn til et eksisterende nettbutikk design eller funksjoner, og kan derfor gå i gang allerede nå. 

Eksisterende SmartWeb kunder

Vi vil gjerne sette av og bruke tid sammen med eksisterende SmartWeb kunder til å guide dem gjennom optimeringen av nettbutikkene deres så de blir responsive. Det krever planlegging og innsats fra begge sider - fordi det er nemlig ikke bare å trykke på en knapp.
 
Som nettbutikkeier skal man overveie hvordan nettbutikken skal oppføre seg på tablets og mobile enheter, og man skal sannsynligvis gjennomgå tekstene og bildene sine for å sikre seg at de kan komme til å fungere på mindre enheter.
 
Hvis du allerede har en responsive nettbutikk hos SmartWeb er fordelene ved det nye designet muligens ikke avgjørende her og nå. Ved en senere oppdatering av ditt nettbutikk design kan du revurdere om du drar fordel av det nye nettdesignet. 

Overvei fordeler og ulemper ved å skifte

Vi anbefaler selvfølgelig at alle nettbutikker, på et tidspunkt, oppgraderer til et responsive nettbutikkdesign for å øke salget på tvers av enhetene som kundene bruker.
 
Punkter til overveielse:
 
  • Hvor stort er behovet ditt for å oppgradere til et responsive nettdesign?
  • Hvordan vil nettbutikken din oppføre seg på andre enheter?
  • Har du tid og ressurser til å jobbe med innholdet ditt nå, eller skal du vente?
  • Har du spesielle ønsker og krav som skal utvikles?
 
Vi vil veldig gjerne hjelpe deg med å besvare disse spørsmålene og veilede deg godt gjennom valgene når vi lanserer den nye Design Manager for eksisterende kunder. 

Hvor kan jeg få mer informasjon?

Hvis du har interesse i å få optimert nettbutikkdesignet ditt og overveier å benytte de responsive nettbutikk designene, skal du kontakte support.


 

Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!