Blogg

Blogg

Gaveinnpakning gjør en forskjell

opprettet den under Salg og markedsføring | Antall Avlesninger: 6965

Gaveinnpakning gjør en forskjell
Inbound markedsføring er en effektiv metode å få lojale kunder på, og du kan spare mange penger innenfor markedsføring ved å bli god til det. Du blir husket av kunden når du leverer kalender- og julegaver innpakket i fint papir eller i en stoffpose med en flott sløyfe knyttet rundt. Du kan også sende et stykke sjokolade og/eller legge ved et ”Takk for kjøpet” kort sammen med varen. Hvis du gjør det godt og gir det lille ekstra, vi kundene dine kanskje ta bilder av sine nye innpakkede varer og dele dem på de sosiale mediene.
 
Poenget er at kunder stort sett alltid blir glade og smigret over å få mer enn forventet. Dette gjelder også selv om den ekstra tingen kun er en liten julekule på pakken eller et til-og-fra kort. Som vi vet, er det tanken som teller. Alle kunder liker å føle seg spesielle og merke at det er blitt lagt omhu og kjærlighet i det du selger.
 
En av årsakene til at mange handler på internett er at man som regel sparer noe tid. Når kundene dine mottar pent innpakkede gaver har du automatisk hjulpet og spart dem for ytterligere tid og besvær. Du blir også konkurransedyktig i forhold til de andre butikkene som er kjent for å pakke produktene og gavekjøpene deres pent inn. Du kan lese mer om Inbound Markedsføring her.

Hva er gaveinnpakning?

På ovenstående bilde kan du se hvordan gaveinnpakningen ser ut på nettbutikken din når en av kundene dine bestiller en ordre. Du har blant annet muligheten for å definere følgende ting:
 
  • Beskrivelse: Her kan du skrive en kort beskrivelse av gaveinnpakningen. For eksempel ”Få varene dine pakket inn i flott gavepapir med tilhørende gavebånd”.
  • Pris: Angi en pris for gaveinnpakningen. Skal det være gratis skriver du 0 NOK.
  • Sortering: Har du forskjellige gaveinnpakninger definerer du rekkefølgen deres i listen ved å angi et tall. Desto lavere tall, desto høyere på listen vises den på gjeldene gaveinnpakning. 

Du kan se video om hvordan du bruker modulen her.

 

Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!