Blogg

Blogg

Nye design

opprettet den under Nyheter i SmartWeb | Antall Avlesninger: 4957

Nye design
Er du en av dem som har fått adgang til vår nye og oppdaterte Design Manager har du nå adgang til Nye Design.
 
Les mer om SmartWebs nye Design Manager her.

Vi har nettopp overstått en ny prøvelansering av den nye oppdaterte Design Manager hvor vi fikk muligheten for å optimere overgangen og samtidig imøtekomme mulige utfordringer.
 
Dette pilotprosjektet har gått veldig bra, og vi går derfor i gang med å åpne den nye Design Manageren for alle andre brukere.
 
For å hjelpe så mange som mulig med eventuelle spørsmål har vi valgt å åpne for brukerne i klynger, og skal etter planen ha åpnet for de siste kundene i starten av desember 2014.

Hva kan jeg i den nye Design Manager?

I den oppdaterte Design Manager kan du helt gratis, uten at den nåværende nettbutikken din eller innholdet ditt påvirkes, se hvordan menypunktene, tekstene, bildene og produktene dine vil se ut med et av våre nye tilgjengelige responsive design.
 
Finn mer informasjon om Responsive Design her
 
Med den nye Design Manageren har du mulighet for å se hvordan nettbutikken din ville kunne se ut med et responsivt design. Utover dette er det en svært god måte for deg å identifisere dine egne arbeidsoppgaver i forbindelse med å gjøre nettbutikken din responsiv. Det kan for eksempel være at du vil sette noe av innholdet ditt opp på en annen måte.
 
Les mer om hvordan du tester det responsive designet ditt i forskjellige skjermoppløsninger her.
 
Du skal være oppmerksom på at det å velge et nytt design ikke automatisk gjør innholdet ditt responsivt eller flytter spesiallagde funksjoner.
Det at vårt nye design er responsivt, betyr ikke nødvendigvis at ditt innhold er det.
Dessuten er det heller ikke sikkert at de spesiallagde funksjonene dine lenger er nødvendige. Det er en vurdering du selv skal inn og ta.
 
Hvis du har spesielle funksjoner og er i tvil om hvorvidt du vil eller kan få disse funksjonene med i den nye Design Manageren vil vi mer enn gjerne hjelpe deg.
Når du har valgt et nytt responsivt design og sjekket nettbutikkens innhold igjennom, kan du via Design Manageren lukke de gamle designene slik at du fremover ikke har to Design Managere kjørende.

Hva gjør jeg nå?

Du går rett og slett inn i Design Manageren din.

Her vil du finne knappen ”Ny Design Manager” som er vist i illustrasjonen over.
Heretter vil du motta informasjoner på skjermen ettersom hvor langt frem i prosessen du kommer.
 
Vi anbefaler deg å se videoen først.
 
 
Trenger du hjelp underveis er det bare å kontakte oss i kundeservice og support.
 

Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!