Blogg

Blogg

PetitAngel.dk: om å starte en nettbutikk i SmartWeb

opprettet den under Trender og inspirasjon | Antall Avlesninger: 5871

PetitAngel.dk: om å starte en nettbutikk i SmartWeb

Vi har møtt gründer og eier av PetitAngel.dk, Helena Lindvig, for en prat om å starte sitt eget online-univers med SmartWeb.
 

Hvorfor starte din egen nettbutikk?

Det er ikke noen hemmelighet at jeg er svært perfeksjonistisk! Det er et trekk som jeg helt bevisst har forsøkt å overføre til nettbutikken min. Med PetitAngel.dk har de kresne og kvalitetsbevisste forbrukerne fått et sted hvor de enkelt kan finne og kjøpe favorittproduktene på nett.

 

Hva selger du på nettbutikken din?

Jeg selger luksusbarneklær og lekre produkter til mor. I tillegg selger jeg nøye utvalgt interiør. Jeg tar meg av alt innkjøp selv. På den måten er jeg helt sikker på at nettbutikkens produkter og merker er av en høy kvalitet som jeg personlig kan stå inne for. Jeg vil heller ha få og unike merker enn for mange.

Hva er din visjon?

Jeg ønsker å skape et sted hvor mor kan handle alt hun har bruk for, slik at hun ikke må ut og gjøre flere innkjøp. Det er vanskelig nok med alt man må gjøre når man har barn. Det er ideelt hvis man som mor kan kjøpe hudpleieprodukter til seg selv og samtidig kjøpe produkter til babyen samt sko, klær og interiør til barnet sitt eller seg selv. Det gir frihet når man får samlet alt og lett kan holde styr på ordrene sine!

 

Hvorfor valgte du SmartWeb?

Jeg kikket lenge på de litt større nettbutikkløsningene. Men jeg kunne ikke få noen av dem til å arbeide sammen med og støtte de tingene jeg ville. Alle startet med en innviklet design, f.eks. for biler, og når man først skal ta alt ned og deretter bygge opp sitt eget fra bunnen, er det enkelt å gi opp.
 
Jeg koder alt selv og har selv laget nettbutikken vi har nå, så derfor har jeg bruk for at det ikke er alt for innviklet. Farfar, som er medeier i firmaet, spurte meg en dag midt i frustrasjonen og søket mitt etter en nettbutikkløsning om jeg hadde vurdert å lete andre steder enn hos de største leverandørene på markedet. Det hadde jeg faktisk ikke vurdert, for jeg gikk nærmest automatisk ut fra at de største var de beste. Men så feil jeg tok! 

 

Hvor lang tid brukte du på å opprette nettbutikken din i SmartWeb?

Jeg brukte faktisk slett ikke særlig lang tid! Fra kl. 11–17, og så var jeg stort sett ferdig. Jeg har selvfølgelig gjort noen små endringer siden den gang. Jeg har lagt inn varer og opprettet fraktmetoder, men det er stort sett det eneste. Designen var ferdig på én dag. Jeg fikk ordentlig god hjelp av Karoline fra SmartWeb-teamet. Uten støtten hennes hadde jeg nok ikke klart det på så kort tid :)


Hva er dine favorittfunksjoner i SmartWeb?

Det er mange. Men jeg er så glad for at det er så enkelt! Man starter fra bunnen med hvit bakgrunn, og det er jeg så glad for. Da må jeg ikke starte med å fjerne alt mulig. Det handler snarere om å begynne å bygge opp.
 
Generelt sett er jeg veldig glad for at  SmartWeb er så enkelt. Alt er tenkt på. Man rekker bare å tenke «lurer på om man kan gjøre dette», og så finner man ut at det er mulig!

Hvordan bruker du Instagram og Facebook?

Jeg har brukt Instagram som et frirom for å inspirere og dele små og store begivenheter. I forhold til nettbutikken startet jeg med å «reklamere» litt for butikken på Instagram allerede før jeg visste hva jeg skulle gjøre med nettbutikken eller besluttet hvilket system jeg ville bruke. Jeg tror likevel at min naturlige bruk av Instagram som en slags inspirasjonskilde for følgerne mine har vært med på å skape et solid fundament for nettbutikken – forhåpentligvis blir følgerne mine til kunder (og vice versa).


Inne på Facebook har jeg akkurat begynt å spore meg inn på markedet. Jeg prøver meg litt frem med sponsede innlegg. Jeg vet mest om Instagram og HTML, så Facebook-reklamering holder jeg på å lære meg selv nå. 


Hvordan gir du kundene dine litt ekstra?

Jeg tilbyr kundene mine billig frakt, og hvis de kjøper for 499 kr. eller mer, får de sendt produktene sine gratis hjem til seg selv. Som en ekstra service er jeg alltid åpen for kundenes unike ønsker. Hvis en kunde f.eks. gjerne vil ha et bestemt merke eller ønsker en bestemt vare fra et merke vi allerede selger, vil jeg alltid forsøke å gjøre hva jeg kan for å etterkomme kundens spesifikke ønsker.

 

Hvordan letter SmartWeb hverdagen din?

Helt grunnleggende er det en kjempefordel at SmartWeb ganske enkelt ikke er særlig dyrt, og så kan supporten deres svare på nesten alt. Spesielt Karoline er fantastisk dyktig – man skulle tro det var hun som hadde funnet opp alle funksjonene, da det ikke er noe hun ikke kan svare på. I tillegg elsker jeg at det tok meg SÅ kort tid at starte opp. Med de andre løsningene vi prøvde utnyttet jeg hele den 30 dager lange prøveperioden, men jeg kom ikke særlig langt. At jeg kunne sette opp butikken på én dag i SmartWeb er jo fantastisk :)  
 

Finn Helena og PetitAngel.dk på Instagram og Facebook
 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!