Egen server

Enkelt fra start

Når du starter i SmartWeb, ligger nettbutikken din på en «delt server» hvor du deler serverkraft med andre SmartWeb-kunder. Dette kaller vi en «Standard hostingpakke». Denne pakken er svært kraftig og kan håndtere opptil 1000 besøk pr. dag (altså opptil 30 000 besøk pr. måned) og er mer enn nok i oppstartsfasen for de fleste. Denne pakken trenger du faktisk ikke å betale for, og du får gratis webhosting – slik at det går raskt og enkelt fra start med nettbutikken din.

 

Standard

0 NOK/mnd

Opptil 1000 besøk/dag

Bronse

1.199 NOK/mnd

Opptil 2000 besøk/dag

Sølv

 2.099 NOK/mnd

Opptil 4000 besøk/dag

Gull

4.599 NOK/mnd

Opptil 10 000 besøk/dag

 

Egen Server

Når virksomheten din vokser, får du flere kunder i butikken, og det stiller større krav til teknologien. Vi står klare til å støtte suksessen din og kan også følge med når pågangen blir stor. For å gjør det enklest mulig for deg å oppgradere har vi forberedt 3 løsningsmodeller, slik at du kan få mer kraft i serveren din ved å få din Egen server (Bronse, Sølv, Gull).

 

Hos SmartWeb betaler du ikke for GB data (trafikk) – det betyr at du ikke får en regning for den GB data som kjører gjennom nettbutikken din.

 

Nedenfor kan du se hvor mange besøk de forskjellige servere kan håndtere og flere spesifikasjoner på serverne vi kan tilby deg. Besøk vår kundeservice, så kan vi kan gi deg råd om du har behov for å oppgradere til din egen server, og i så fall hvilken server vi kan anbefale.

 

SERVER SPECIFIKATIONER


 

STANDARD

BRONSE

SØLV

GULL

Pris Inkl. i abonnementet 1.199 NOK/mnd 2.099 NOK/mnd 4.599 NOK/mnd
Kan håndtere opptil 1.000 besøk/dag 2.000 besøk/dag 4.000 besøk/dag 10.000 besøk/dag
Servertype Delt Egen server (dedikert) Egen server (dedikert) Egen server (dedikert)
Plass på server 1 GB 10 GB 20 GB 30 GB
E-mails 10 stk. 20 stk. 30 stk. 40 stk.
Hukommelse - 2 GB 4 GB 16 GB
Antal logiske CPU'er - 1 2 8
FTP
Døgnovervåkning
Tilkjøp Egen ip-adresse -
Backup Hver dag Hver time Hver time Hver dag
SAN redundans - -

 

Hastighet gir flere kunder

I dag er hastighet viktig for både kunder og din synlighet på nett. Søkemotorene belønner nettbutikker som er lynraske med gode plasseringer i søkemotorene. Hvis du får flere kunder i butikken, er det derfor svært viktig å velge den riktige serveren.

 

Selv om du ligger på grensen til hva serveren din kan behandle, gir det kanskje mening å skifte til Egen server likevel, slik at du kan håndtere større svingninger i antall besøk – f.eks. hvis du sender ut mange e-poster på én gang eller hvis du reklamerer på TV e.l.

På bildet ovenfor ser du hvordan svartiden for én av våre kunder falt helt ned til 739 ms ved å skifte til Egen server. Vi opplever ofte en kraftig forbedring i svartiden når kundene skifter til Egen server –  i noen tilfeller helt opptil 20–25 %.

Døgnovervåkning

Uansett hvilken hosting du velger til nettbutikken din, har vi døgnovervåkning av alle våre serverløsninger, så driften av forretningen din er i sikre hender.

Mer plass?

Hvis du ikke har bruk for mer serverkraft, men bare litt ekstra eller flere e-poster, kan vi også hjelpe med fleksible plass- og e-postpakker.

 

Ekstra e-poster (10 stk.) 59 ,-
Ekstra diskplass (1GB) 109,-

Alle priser er i NOK pr. måned ekskl. mva.

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!