Facebook Shopping

Selg produktene dine via Facebook Shopping

Facebooks dynamiske annonser

Med dynamiske annonser får du muligheten til å opprette relevante og tidsbestemte annonser på Facebook ut ifra de produktene folk har besøkt på nettbutikken din. Med denne formen for annonsering kan du også vise relevante produkter fra katalogen til personer som ikke har besøkt nettbutikken din. 
 
Facebook oppretter annonsene for deg og gjør dem personlige for hver enkelt av kundene dine. Dynamiske annonser er svært nyttige for å vise folk annonser for produkter som de er interesserte i. På den måten kan du øke sannsynligheten for at de kjøper noe på nettbutikken din.

Slik fungerer integrasjonen

Integrasjonen virker ved at du overfører produktkatalogen din til Facebook. Produktkatalogen din er en fil som inneholder en liste over alle de produktene du vil annonsere for. Katalogen inneholder en beskrivelse av hvert enkelt produkt med ID, navn, kategori, tilgjengelighet, webadressen til produktet og bildet.
 
Hvis du allerede har opprettet annonser for produktkatalogen din på andre plattformer, kan du bruke den samme katalogen. Den kalles også en produktstrøm og skal overføres til Facebook.
 
Facebook-pikselen skal legges til på nettbutikken din slik at Facebook kan spore hvilke produkter folk ser, legger til i handlekurven og kjøper. For å vise kundene dine relevante annonser sammenligner Facebook produktene i produktkatalogen din med de produktene folk samhandler med. 

 

Les veiledningen vår om Google Shopping

Gå til guiden om Facebook Shopping

 

Vi kan også gjøre det for deg?

Trenger du hjelp til å komme i gang med Google Shopping-annonser, kan du snakke med samarbeidspartnerne våre som er eksperter innen markedsføring på nett. De kan lett hjelpe deg med å sette opp Google Shopping på nettbutikken din. Les mer >>

Slik kommer du videre:

Har du teknisk kunnskap, kan du følge veiledningen her: 

1. Du må sette inn produktstrømmen din i Facebook Business Manager. Les mer her.
2. Du må sette opp en Facebook Marketing Widget i SmartWeb. Du kan lese hvordan du gjør dette i veiledningen vår. Du må være oppmerksom på at dette oppsettet krever litt kjennskap til koding. Les veiledningen her.

 

Har du ikke teknisk kunnskap?

Kontakt samarbeidspartnerne våre som er eksperter innen markedsføring på nett. De kan sette opp Facebook Shopping på nettbutikken din lett som en lek. 

Hjelp 

Hvis du vil vite mer eller har bruk for hjelp, kan du kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne videre.

Utgitt av:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!