FakturabetalingDet er ikke mange nettbutikksystemer som kan håndtere noe så enkelt som en faktura - men det kan vi! 
 

I SmartWeb er det en funksjon som automatisk genererer en faktura til din ordre. Det er ikke sikkert at du får behov for den, hvis du tar imot kredittkortbetaling, men for noen bedrifter - spesielt Business-to-Business - kan det ofte være en idé å tilby faktura som betalingsmåte. 


Hvis du har store kunder som du har handlet med i mange år, kan det også være en ekstra god service å tilby betaling via faktura ettersom dette gir mulighet for å utsette betalingen. 


Bemerk at SmartWeb ikke er et økonomisystem, og vi anbefaler derfor at du sjekker bokføringen av fakturaene dine i økonomisystemet ditt. Det er også viktig å påpeke at det er du selv som står for den økonomiske risikoen ved å sende faktura til en kunde. 

Hvis du ønsker mer sikkerhet samt å slippe det administrative arbeidet med purringer osv, anbefaler vi at du oppretter en avtale med Klarna eller Bambora Checkout. På den måten "kjøper" de den økonomiske risikoen din, og du er sikret å motta pengene dine. 

Hvordan får jeg fakturabetaling i nettbutikken min? 

For å benytte faktura som betalingsmetode skal dettes settes opp i SmartWeb administrasjonen din.  Vi har laget en manual som viser deg hvordan du gjør dette. Så snart betalingsmetoden er oppsatt, er den klar til å bruk.

Se Manual 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!