Flexpos (iAdvice)

iAdvice har integreret FlexPOS kassasystem med SmartWeb

Få full integrasjon mellom din nettbutikk og ditt kasseapparat med FlexPOS

 


Med et FlexPOS-kasseapparat hos iAdvice får du et kasseapparat, som kombinerer økonomisystem, nettbutikk, og kasseløsning. Kasseapparatet kan tilpasses alle typer butikker og inneholder alle de nødvendige funksjonene for å gjøre din hverdag mer effektiv! 

 

Salg til kredittkunder, strekkodestyring, byttelapp og utsendelse av gavekort/tilgodelapp er noen av funksjonene som finnes i FlexPos. Systemet oppdateres automatisk, slik at du alltid vil ha de nyeste funksjonene tilgjengelig. 

POS kasseapparat integreret med SmartWeb

Vi i iAdvice har samarbeidet med SmartWeb i over 5 år, og stod selv for utarbeidelsen av integrasjonen mellom SmartWeb og FlexPOS. Flere av SmartWebs kunder har allerede integrert vår kasseløsning i deres nettbutikk og har dermed fått oppleve fordelene ved å bruke FlexPOS.

Høres dette interessant ut, kan du lese mer på iAdvice.dk eller på vår underside om POS kasseapparater.

 

Økonomistyring og lagerstyring

Vår kasseløsning har bl.a. innebygget lagerstyring, som kan kobles sammen med din SmartWeb nettbutikk. På den måten sikrer du at du ikke ender opp med å selge den samme varen både i nettbutikken og den fysiske butikken samtidig. 

 

Gjennom vår integrasjon kan du opprette alle dine produkter i SmartWeb og helt automatisk få produktdata og lagerantall flyttet over på kasseapparatet. Det sparer deg for verdifull tid i travel hverdag. 

 

Det kan være en fordel å få en integrasjon til et økonomisystem sammen med en kasseløsning, f.eks. e-conomic. Med en integrasjon til e-conomic kobler vi kasseapparatet til e-conomic, slik at alle varer og priser automatisk overføres fra e-conomic og over til kasseapparatet. Når dere så tar dagsoppgjøret på kasseapparatet, vil dette automatisk sendes til e-conomic, hvor det så ligger klar til kontroll/bokføring. 

 

Fleksibelt kassesystem tilpasset dine behov

Vår kasseløsning settes opp slik at det passer deg og din bedrift best mulig. Uavhengig av om du ønsker lagerstyring gjennom SmartWeb eller i e-conomic kan iAdvice hjelpe deg. Det anbefales derfor alltid å ringe iAdvice for å få en skreddersydd løsning til din bedrift. 

 

Under kan du se forslag på forskjellige workflows hvor en SmartWeb nettbutikk er integrert med økonomisystemet fra e-conomic samt et FlexPOS kasseapparat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sånn kommer du videre

1. Kontakt iAdvice og si at du ønsker FlexPOS til din SmartWeb nettbutikk, så vil de hjelpe deg i gang.
2. Du kan kontakte iAdvice og lese mer om integrasjonen her


Hjelp

Hvis du har bruk for hjelp, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg med glede videre.

Utgitt av:
iAdvice

Pris:
iAdvice


Support:
iAdvice

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!