Frakt

Integrasjon mellom alle de viktige norske frakt leverandørene og nettbutikken din

Fragt er enkelt i SmartWeb

Det er svært viktig å ha de rette fraktintegrasjonene til rådighet når du driver en nettbutikk. Vi har integrert SmartWeb med alle de beste fraktleverandørene, slik at de står klare for deg.


Mange logistikkløsninger

Vi har gjort de viktigste logistikkløsningene klar til bruk, slik at du ikke skal trenge å bekymre deg om frakt når nettbutikken din vokser.

Se alle logistikkløsningene

 

Consignor

Consignor fra EDI-Soft er Skandinavias mest solgte løsning til administrasjon av transport. Derfor har vi selvfølgelig sørget for at vi er fullt integrert med Consignor, slik at det er enkelt for deg å håndtere frakten i nettbutikken din.

Les mere om Consignor integrationen

 

PostNord

Hvis du som norsk nettbutikk vil sende pakker i Norden, er det et must å ha integrasjon med PostNord. Den har vi allerede klar for deg.

Les mere om PostNord integrasjon


HeltHjem 

HeltHjem er et populært valg blant kunder som handler på nett, det er både enkelt og raskt. Derfor har vi selvfølgelig laget en integrasjon mot dette.

Les mere om HeltHjem integration

 

Bring

Som norsk nettbutikk, er fraktløsningen Bring en nødvendighet. Vi har sørget for en integrasjon med Bring, slik at du enkelt kan sende pakkene dine avsted.

Les mere om Bring integrasjon

 

 

Opprett din netbutikk

 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!