Google Shopping

Selg produktene dine via Google Shopping

Google Shopping annonser

Google Shopping er de produktannonsene som dukker opp når du søker på Google. Annonsene består av et bilde av produktet, tittelen på produktet og produktets pris. Du kan hovedsakelig annonsere fysiske produkter, og derfor er Google Shopping en svært god annonseringskanal for nettbutikken din.
Ved å bruke Google Shopping når annonsene dine ut til en målgruppe som selv oppsøker akkurat den type produkt du selger i nettbutikken din. Google Shopping er derfor en god annonseringsplattform for å nå ut til potensielle kunder. 

 

 

Slik fungerer integrasjonen

Integrasjonen fungerer ved at du overfører produktkatalogen din til Google Shopping med en «prisindeks». Produktkatalogen din består av en liste over alle de produktene du ønsker å annonsere samt en beskrivelse av det enkelte produktet. Beskrivelsen inneholder et navn, en kategori, en ID, tilgjengelighet, webadressen til produktet og et bilde av produktet. Hver gang du oppdaterer produktene på nettbutikken, blir den «oppdaterte informasjonen» automatisk sendt til Google, slik at annonsene dine alltid er oppdaterte. I SmartWeb har vi gjort produktkatalogene dine lett tilgjengelige slik at du raskt og enkelt kan komme i gang med å annonsere produktene dine ved hjelp av Google Shopping.


Les veiledningen vår om Google Shopping

Gå til guiden om Google Shopping

 

Vi kan også gjøre det for deg?

Trenger du hjelp til å komme i gang med Google Shopping-annonser, kan du snakke med samarbeidspartnerne våre som er eksperter innen markedsføring på nett. De kan lett hjelpe deg med å sette opp Google Shopping på nettbutikken din. Les mer her.

Slik kommer du videre:

 

Det kreves to ting å komme i gang med Google Shopping:
1. Først og fremst må du ha opprettet en Google AdWords konto hos Google. Les mer om Google AdWords.
2. Du må sette opp en Google Shopping-strøm (en prisindeks) i nettbutikken din. Det er slett ikke så vanskelig som det høres ut! I veiledningen vår kan du lese hvordan du setter opp en prisindeks på nettbutikken din. Les veiledningen her.

 

Trenger du litt starthjelp til Google shopping?

Kontakt samarbeidspartnerne våre som er eksperter innen markedsføring på nett. De kan hjelpe deg med å sette opp Google Shopping på nettbutikken din og å komme i gang med annonseringen. 

 

Hjelp 

Hvis du vil vite mer eller trenger hjelp, kan du kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne videre.

Utgitt av:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!