Hva koster Google Shopping?

Det er to forskjellige ting som man må forholde seg til ift. annonsering med Google Shopping. Det er nemlig et oppsett av Google Shopping, som kan være svært kompleks, med mindre man har erfaring med dette fra tidligere – og i tillegg vil det også gå noen kroner og øre på annonsering til Google.
 
Først og fremst skal Google Shopping settes opp. Hvis du ikke har erfaring med å sette opp Google Shopping, bør du kanskje vurdere å få hjelp av et byrå for å sette det opp.

 

 

I tillegg skal Google også ha penger for å vise annonsene dine når alt er ferdig satt opp. Dette kan variere svært mye fra bransje til bransje – svært avhengig av etterspørselen og konkurransen på produktet ditt. Foreslått budsjett pr. måned til Google vil starte på 1500 kr og oppover.
 
Det viktige å vite omkring budsjettet til Google er at det ikke er binding på dette. Så hvis du finner ut at du ikke tjener tilbake pengene du investerer med en god avanse, kan du stoppe betalingen fra dag til dag. Det samme gjelder hvis du – omvendt – kan se at det går svært bra. Da kan du øke budsjettet slik at flere mennesker også ser annonsene dine; eller slik at du får en litt mer prominent plassering i forhold til konkurrentene dine.

 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!