Bruk for hjelp til markedsføring av nettbutikken din på nett?

 

 

Markedsføring på nett til nettbutikken din, på den enkle måten

I SmartWeb stiller vi alle muligheter til din rådighet, så du kan opprette produktene dine på Facebook, Google, DBA, PriceRunner og andre annonseringskanaler. Du kan velge å gjøre det selv, eller vi kan hjelpe deg!

 

Vi vet at du har det travelt i hverdagen med alle nettbutikk oppgavene dine, og det kan være vanskelig å finne tid til alt sammen. Derfor har vi inngått et samarbeid med nettmarkedsføringsekspertene fra WeMarket for å tilby deg hjelp til markedsføringen din på nett. Vi har laget en rekke spesialavtaler, slik at du skal få enkel og billig tilgang til eksperthjelp innenfor markedsføring på nett.

 

Felles for produktene nedenfor er at de er lavthengende frukter innenfor digital markedsføring, og de vil være de beste og billigste stedene å starte i 99 % av alle tilfeller.

 

Google Shopping

 

Google Shopping – også kalt «Product Listing Ads» – er en del av Google «AdWords» og er det absolutt beste verktøyet for å komme i gang med markedsføring av nettbutikker på nett.

 

Denne annonsetypen fra Google har ett enkelt mål; å vise frem produktene dine (med bilde og pris) når folk søker etter det i Googles søkemotor.

 

 

Hvis du søker på Google etter røde gummistøvler, så vil de dukke opp med bilder i søket, enten over de andre søkeresultatene eller ved siden av. I tillegg har det også kommet en fane med «Shopping», hvor produktene dine vil bli vist.

 

Her fanger du mennesker som aktivt søker etter et produkt som du har på nettbutikken din. Altså; du treffer kun dem som er interessert i å se noen av produktene dine. Det er likevel ikke alle som kjøper når de ser et produkt for første gang, og derfor har denne annonseringstypen en god synergi med Facebook Shopping.

 

Få hjelp med å sette opp Google shopping på din nettbutikk:

Pris for oppsett: 4000 kr pr. markedsplass (engangsbetaling)

 

Hva får du for pengene dine?

I de 4000 kr til WeMarket vil du få satt opp alt sammen fra start til slutt. Det inkluderer:

● Oppsett av Google AdWords-konto (inkl. produktfeed)

● Oppsett av annonser

● Sparring omkring budsjett til Google

 

I budsjettet til Google får du trafikk til nettstedet ditt som er relevant. Du betaler først når en kunde går videre til nettstedet ditt for å kikke på produktet ditt, ikke før. Prisen for et klikk kan variere svært mye. Det kan være helt ned under en krone til over 50 kr. Det kommer mye an på konkurransen og prisene.

 

Det viktige å vite omkring budsjettet til Google er at du ikke er bundet til noe. Så hvis du finner ut at du ikke får tilbake pengene dine med en god avanse, kan du stoppe betalingen fra dag til dag. Det samme gjelder hvis du – omvendt – kan se at det går svært bra. Da kan du øke budsjettet slik at flere mennesker også ser annonsene dine; eller slik at du får en litt mer prominent plassering i forhold til konkurrentene dine.

 

Bestill nå

 

Månedlig budsjett direkte til Google ligger fra 1200–2000 kr. og oppover – veldig avhengig av utvalg og etterspørsel på produktene dine.

 

Alle priser er ekskl. mva. 

Facebook Shopping

 

Facebook Shopping – også kalt «Dynamic Product Ads» (DPA) – er Facebooks kraftigste og billigste annonseringsverktøy til nettbutikker. Denne annonseringstypen fra Facebook gjør at du kan vise kundene dine produkter dynamisk hvis de har besøkt dem tidligere.

Hvis du besøker en nettbutikk og kikker på en E-bound-t-skjorte, vil den gjeldende nettbutikken kunne vise deg akkurat den t-skjorten fra E-bound som du har vært inne og kikket på.

 

 

De ville treffe deg med et produkt som du har vært inne og vist interesse for og dermed har en høy relevans og potensiale for kjøp. Denne formen for annonsering har en svært god synergi med Google Shopping; du følger opp dem som har kikket på akkurat dine produkter.

 

Få hjelp med oppsett av Facebook shopping på din nettbutikk:

Pris for oppsett: 4000 kr pr. markedsplass (engangsbetaling)

 

Hva får du for pengene dine?

I de 4000 kr til WeMarket vil du få satt opp alt sammen fra start til slutt. Det inkluderer:

● Oppsett av Facebook Business Manager og alt herunder (inkl. produktfeed)

● Oppsett av annonsene

● Sparring omkring budsjett til Facebook

 

I budsjettet til Facebook får du trafikk og visning av nettstedet ditt til de kundene som tidligere har vært inne og kikket på produktene i akkurat din nettbutikk. Budsjettet til Facebook varierer alt etter hvor stor nettbutikken din er, men vil som regel være en relativt liten utgift i forhold til potensialet.

 

Det er også viktig å vite at dette ikke er bindende, og du kan når som helst øke og redusere budsjettet ditt på Facebook. Så hvis ting går bra, og du har det for travelt, så kan du redusere budsjettet – og omvendt hvis du føler du har masse trafikk som du vil følge opp. Du kan også avslutte hvis du ikke føler at det gir noe avkastning.

 

Bestill nå

 

Estimert månedlig budsjett direkte til Facebook ligger mellom 600–2000 kr.

 

Alle priser er ekskl. mva. 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!