Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Send et nyhetsbrev til kundene dine og forny interessen deres gjennom tilbud, nyheter og andre spennende informasjoner. Nyhetsbrev-modulet gjør det enkelt å sammensette og sende ut et proffesjonelt nyhetsbrev til hele målgruppen din.  


Et velkonstruert nyhetsbrev kan være en svært effektiv kommunikasjonskanal til kundene dine. Uansett om formålet er å få mer trafikk på nettstedet, øke salget eller generell branding er nyhetsbrevet et godt verktøy. Med nyhetsbrev-modulet kan du gratis sende ut nyhetsbrev til alle kundene dine - der er ingen mengdebegrensninger.


Slik fungerer nyhetsbrev-modulet

Nyhetsbrev-modulet gjør det mulig å sette opp og sende ut et ubegrenset antall elektroniske nyhetsbrev til kundene dine. Oppsettingen foregår i samme editor som SmartWeb CMS, så du lett kan sette sammen ditt eget design. Mens du arbeider på nyhetsbrevet kan du lagre det som kladd inntil avsendelse.

Nyhetsbrev-modulet gir adgang til et brukervennlig til- og frameldings formular som kan settes inn på nettstedet. Disse til- og frameldingene registreres automatisk i SmartWeb CMS, så du uten besvær kan sende store mengder nyhedsbrev. Det er dog ikke et krav i systemet at mottakeren er tilmeldt - du bestemmer selv hvem som skal motta nyhetsbrevet.

Før avsendelse skal man velge om nyhetbrevet skal sendes til enkelte personer eller hele brukergruppen.

 

Funksjoner

Nedenfor kan du se en liste over funksjoner i nyhedsbrev-modulet.

  • Sett opp e-post kampanjer
  • Send ut til enkelte kunder eller utvalgte brukergrupper
  • E-post mal med logo osv.
  • Kunder kan tilmelde seg på nettstedet

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!