Om oss

Et dedikert team med en lidenskap for e-handel

14 år med netthandel

SmartWeb ble startet i 2005 av to ildsjeler og gründere med målet om å lage Danmarks mest innovative og funksjonelle nettbutikkplattform. Som om ikke det var nok, ville de også tilby markedets beste kundeservice.
​​​​​​​
Dette ble startskuddet på en uforglemmelig reise og har ført til at SmartWeb i dag er en av de mest brukte nettbutikksystemene i Danmark og Norden, med over 6.000 aktive nettbutikker.Les mer om team.blue

SmartWeb + team.blue

Etter et tiår som et av Danmarks mest foretrukne system, fikk SmartWeb i 2018 en stor drøm oppfylt - de ble en del av den europeiske tech-giganten team.blue. Dette sikret SmartWeb en god posisjon innen fremtidig netthandel.

team.blue eier også ScanNet, DanDomain, UnoEuro, Curanet, Wannafind og Cloud.dk. SmartWeb befinner seg nå altså i riktig godt selskap og er en del av en spennende  utvikling innenfor it-bransjen.

Les mer om team.blue

Lidenskap for netthandel 

SmartWeb er en agil bedrift med lidenskap for netthandel. På nettsiden vår kan du opprette en nettbutikk på få minutter og være i gang i løpet av kort tid!


Det er utrolig viktig for oss at selv "Ola Nordmann" kan forstå hvordan man oppretter en nettbutikk, og vi ønsker å kommunisere selv komplekse funksjoner på en måte som gjør at alle kan henge med.


Vi står på hver eneste dag, for å gjøre livet lettere for kundene våre. Vi utvikler systemet vårt fortløpende slik at det lever opp til de nyeste trendene, og legger til apps som forenkler arbeidsdagen din. Vi har laget et stort hjelpeunivers hvor du kan finne svar på stort sett alt du måtte lure på.

Selv om vi har hatt god medvind, feirer vi fortsatt hver eneste nye kunde – og vi er stolte over at det er så mange som har valgt å bruke nettopp vår nettbutikkplattform.Gøy å gå på jobb

SmartWeb har en flat organisasjonsstruktur hvor hver enkelt ansatt har gode muligheter til å bidra aktivt med ideer og kompetanse. Selv om vi er dypt profesjonelle, er kulturen vår uhøytidelig og fylt med humor.

​​​​​​​Filosofien vår er at det skal være gøy å gå på jobb. Dette er utrolig viktig ettersom vi tross alt bruker store deler av livet vårt på nettopp å jobbe.Bli en del av SmartWeb – Se ledige stillinger  

7 fordeler ved å jobbe i SmartWeb 

 

 1. Massasjeordning 
  Vi får jevnlig besøk av en fysioterapaut som kan løse opp i ømme muskler og spenninger. Hvis du har behov for ytterligere hjelp, har vi en sunnhetsforsikring som du kan benytte deg av.  
   

 2. Smukfest og ølbowling 
  Vi elsker å ha det gøy sammen - også etter arbeidstid. I august hvert år inviteres derfor alle medarbeidere til gratis musikk og drikke i bøgeskogen på Skanderborg Festival.  
    

 3. Trenger bilen din en vask? 
  Vi har en bilvaskordning hvor du bare skal booke tid og avlevere bilnøklene i resepsjonen på morningen, for deretter å plukke opp en skinnende ren bil når arbeidsdagen er over. Enklere blir det ikke.   

 

 1. Gratis treningsrom 
  Okei – guilty! Vi spiser en del kake, men heldigvis har vi også et fullt utstyrt treningsrom hvor vi kan forbrenne kaloriene igjen. Treningsrommet kan brukes alle dager - også i helgen.  

 

 1. Deilig frokost, lunch og evt. middag 
  Utover vår deilige frokost –og lunchordning, har du også mulighet til å ta med deg middag hjem – direkte fra kontoret. Vårt dyktige kjøkkenpersonell leverer nemlig også middag, slik at du slipper å lage mat når du kommer hjem etter en lang arbeidsdag.  
    

 1. Kald øl i baren  
  Vi har vår helt egne bar hvor vi kan nyte en kald øl etter jobb, spille bordtennis eller slå en kollega i PlayStation.  

 

 1. Vi elsker god kaffe! 
  Vår Scanomat TopBrewer brygger en perfekt kopp kaffe – eller latté, cappuccino, espresso, kakao eller noe helt annet.  

 

 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!