Om oss

Et dedikert team med en lidenskap for e-handel

12 år med e-handel

SmartWeb ble startet opp i 2005 og har i dag mer enn 1600 kunder.
 
Selv om vi har stor suksess, jubler vi stadig vekk hver gang en ny kunde tegner et abonnement, og vi er stolte over at så mange har valgt å bruke plattformen vår til å lage en nettbutikk.

Se hva nettbutikken kan

Lidenskap for e-handel

SmartWeb er en aktiv virksomhet med en lidenskap for e-handel. På nettsiden vår kan man opprette en nettbutikk på få minutter og være i gang i løpet av no time!
 
Vi jobber for at vanlige mennesker skal klare å starte en nettbutikk i SmartWeb, og vi ønsker å kommunisere til tider komplekse funksjoner på en slik måte at alle kan forstå.
 
Vi arbeider hardt hver eneste dag for å gjøre livet enklere for kundene våre.


Ta kontakt med oss

Morsomt å komme på arbeid

SmartWeb har en flat organisasjon, hvor den enkelte får store muligheter til å bidra aktivt med ideer og kompetanse. Selv om vi er dypt profesjonelle, er tonen uhøytidelig, og det gir plass til humor.
 
Vi har et stort ønske om å skape en god harmoni mellom privatliv og arbeidsliv. Derfor tilbyr vi fleksible arbeidstider, slik at alle skal få kabalen til å gå opp.
 
Filosofien vår er at det skal være morsomt å komme på arbeid, da vi skal bruke en så stor del av livet på det.


Om SmartWeb

Bak SmartWeb står et dedikert team på 19 personer som brenner for e-handel og utvikling av nettbutikker.

 

Vi er svært ambisiøse og har blikket rettet fremover! Vi ønsker å videreutvikle oss hele tiden – å bli dyktigere på det vi gjør, forbedre produktet vårt for kundene og sist, men ikke minst, fortsette veksten fremover. Vi ønsker å gjøre dette ved å arbeide sammen med dyktige mennesker som har samme innstilling – og samtidig skal det være morsomt å komme på arbeid og ha det gøy!

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!