Postnord

Integrasjon mellom nettbutikken din og PostNord

Send pakkene dine med PostNord

Ønsker du å sende pakkene dine med PostNord er dette enkelt med SmartWeb! PostNord er kjent blant konsumentene og er en trygg og sikker måte å sende pakkene sine på. PostNord kan håndtere små som store pakker og hjelpe deg med å finne den mest passende emballasjen for produktene dine.


PostNord som fraktmetode

Det eneste du skal gjøre er å opprette en fraktmetode og deretter velge PostNord som den fraktleverandøren som skal sende pakkene til kundene dine. Kundene dine vil da få muligheten til å velge PostNord som fraktmulighet når de står i kassen i nettbutikken din.   

PostNord MyPack Collect

I SmartWeb sin PostNord integrasjon har du mulighet til å sette opp flere fraktmetoder, bl.a. MyPack Collect. Denne fraktmetoden gjør det mulig for kundene dine å selv velge avhentingssted ut fra postnummeret sitt. Det eneste du skal gjøre er å velge MyPack Collect som fraktmetode i SmartWeb administrasjonen, og deretter vil alt gå helt automatisk. Det er både enkelt og god service for kundene dine!

 

(Prisen i illustrasjonen under er en fiktiv pris)

 

 

Bruk et EDI-system og automatiser hele prosessen

Hvis du ønsker å automatisere hele prosessen og håndtere frakt på en lett måte, anbefaler vi deg å bruke PostNord sammen med EDI-systemet Webshipper eller Consignor. På den måten kan du enkelt skrive ut pakkelister, pakkelabels, følgeseddel, bestille frakt og mye mer. 

Slik kommer du videre

1. Sett opp en fraktmetode å velg PostNord som leveringsmåte.

2. Angi vekt- og prisintervall. Husk også å velge et leveringsland.

3. Nettbutikken vil nå automatisk rekne ut fraktprisen i handlekurven på nettbutikken din, slik at kundene dine betaler den rigtige totalpris.


Hjelp

I manualen vår kan se hvordan du setter opp en ny fraktmetode.

Husk at du alltid kan kontakte vår kundeservice for hjelp. Vi hjelper deg med glede videre. 

PRISOVERSIKT

Integrasjon til SmartWeb Gratis

Pris pr. pakke

Se priser

Priser er ekskl. mva

 

Utgitt av:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!