Sleeknote

Få flere leads med Sleeknote i nettbutikken din

Få flere nyhetsbrevpåmeldinger med Sleeknote


Hva er Sleeknote?

Sleeknote er et verktøy som plasserer elegante bokser i nettbutikken din. Boksene kan for eksempel fortelle kundene dine og de besøkende at de kan delta i en konkurranse og tilmelde seg nyhetsbrevet ditt. Men vil du bare raskt i gang med Sleeknote kan du starte en gratis prøveperiode herHva får jeg ut av å bruke Sleeknote?

Sider og nettbutikker opplever som regel en stigning på 400-600% i antall nyhetsbrevpåmeldinger når de begynner å bruke Sleeknote.


Kan Sleeknote brukes til annet enn nyhetsbrevpåmeldinger?

Ja, du kan også bruke boksene til å få flere likerklikk på Facebook, flere leads via kontaktformularer eller eventuelt bare gjøre de besøkende oppmerksom på en spesiell kampanje som du har kjørende på nettbutikken akkurat nå.


Hvordan vises Sleeknote boksene?

Sleeknote boksene kan komme frem ved å enten scrolle rolig fra bunnen av nettbutikken din, eller ved å lage bestemte pop-up bokser. Du bestemmer selv når boksene skal vises. For eksempel kan de komme etter 15 sekunder, eller i det de besøkende er i ferd med å forlate nettbutikken din


Kommer påmeldingene direkte til mailsystemet mitt?

Ja, når folk melder seg på nyhetsbrevet ditt via Sleeknote sendes de direkte til mailsystemet ditt, som for eksempel MailChimp, Campaign Monitor, Ubivox osv.


Tar det lang tid å implementere?

Nei, det tar ikke mange minuttene. Du får en liten kode i Sleeknote systemet som du rett og slett setter inn i SmartWeb.


Hva koster det?

Du kan prøve Sleeknote gratis i 7 dager. Deretter avhenger prisen av hvor mange besøkende du har på nettbutikken din. De fleste Sleeknote kundene betaler 200-300 NOK per måned.

Du kan se Sleeknotes priser her

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan komme i gang med en 7 dagers gratis prøveperiode på sleeknote.com


I denne videoen går Mogens Møller gjennom systemet.

Utgitt av:
Sleeknote 

Pris:
Sleeknote


Support:
Sleeknote 

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!