Sosiale medier

Sosiale Medier på nettbutikken din

SmartWeb tilbyr integrasjon til de kjente sosiale medier; Facebook, Instagram, Google+ og Twitter - og det er som standard.

 

SmartWeb's integrasjon til de sosiale medier lar deg utnytte deres mange smarte funksjoner direkte på nettsiden og nettbutikken din. Dermed gir du dine besøkende mulighet for å komme med deres umiddelbare feedback, som deretter er synlig for alle i nettverket deres. Dermed kan du lynraskt utvide kjennskapet drastisk til nettbutikken din eller nettsiden din.

Slik fungerer integrasjonen

Flertallet av SmartWebs integrasjoner med de forskjellige sosiale medier fungerer selvstendig, hvilket betyr at firmaet ditt ikke nødvendigvis trenger en profil på det pågjeldende nettverket. Dog krever enkelte funksjoner at det opprettes en profil for firmaet, da funksjonen ellers ikke ville gi noen mening. Her er det blant annet snakk om "følg oss" på Twitter og "Like" boksen fra Facebook, da disse henviser direkte til innhold på en profil på det respektive sosiale medie.

Når du ønsker å utnytte en eller flere av funksjonene skal du bare logge inn i SmartWeb, finne den pågjeldende side, og aktivere funksjonene ved å klikke på dem.


Funksjonsliste

  • Facebook - 'Like'-knapp, 'send'-knapp, kommentarvisning, forslag til besøkende, Live stream, 'Like'-boks
  • Google+ - '+1'-knapp
  • Twitter - Twitter-knapp
  • Instagram - Følg-knapp

 

Utgitt av:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!