Tripletex

Tripletex er et komplett økonomisystem basert på skyen.

Tripletex

Med Pairy-integrasjonen til Tripletex blir det lett å styre nettbutikken din. Ordrer blir automatisk bokført i Tripletex når du ønsker det. Integrasjonen synkroniserer automatisk ordrer, produkter og kunder i det intervallet du ønsker.

 

Hva er Pairy?

Pairy gjør hverdagen din som nettbutikkeier lettere. Bruk tiden på få forretningen din til å vokse. La Pairy ta seg av bokføringen og slipp det manuelle skrivearbeidet. Ut over automatisk bokføring, kan Pairy hjelpe deg med mange andre ting. Lagerstyring og produktstrømmer er bare noen av fordelene du får ved å knytte nettbutikken din sammen med Pairy.

 

Hva er Tripletex?

Tripletex er et komplett økonomisystem basert på skyen. Systemet er optimert til alle enheter og gjør det lett for deg å styre økonomien din. Med en lang rekke integrasjonsmuligheter og partnere er systemet verdt å vurdere for deg som gjerne vil effektivisere hverdagen din.

 

Slik fungerer integrasjonen:

Når du får en ordre i nettbutikken din, vil den automatisk bli bokført i Tripletex. Du kan selv velge hvilken status en ordre skal ha før den blir bokført. Kunder blir synkronisert med og lagret i Tripletex, så kundekartoteket ditt er alltid er oppdatert. Produkter overføres automatisk mellom de to systemene slik du har kontroll på produktene dine begge steder.

Komme i gang

1) Har du ikke allerede en Tripletex-konto, kan du opprette en her

2) Du må kjøpe integrasjon hos Pairy – det gjør du her

Deretter må du sette opp integrasjonen. Her kan du ta kontakt med Pairy hvis du har spørsmål.

 

Behov for mer hjelp?

Hvis du trenger mer hjelp eller har spørsmål om integrasjonen, kan du alltid kontakte Pairys kundestøtte. Du kan komme i kontakt med dem på chatten nederst i høyre hjørne på hjemmeside deres.

 

PRISOVERSIKT 

For å bruke Tripletex med SmartWeb butikken din, behøver du et abonnement hos Tripletex samt en avtale med Pairy. Klikk på tabellen for å se priser. 

 

Avtale med Tripletex

Se priser

Avtale med Pairy

Se priser

 Priser er ekskl. mva

Utgitt av:
Pairy

Pris:
Pairy


Support:
Pairy

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har mer enn 100 hjelpevideoer, en god online bruksanvisning og du har sjansen

å ringe og skrive til oss - gratis!